Verslag Eagle van de week – Leekster Eagles – Hovocubo

Cursist bij ISN en wil je een keer Eagle van de week zijn? Geef je op via info@indoorsoccernoord.nl!

Naam: Ruben Alberts

Leeftijd: 8 jaar

Veldclub: VV Roden

Team: F1

Favoriete positie: spits en middenveld

Favoriete club: FC Barcelona

Favoriete speler: Lionel Messi

Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Op de boerderij helpen en met mijn vrienden spelen.

Verslag van de wedstrijd:

Ik mocht eerst met de spelers van de Leekster Eagles intrappen en daarna de aftrap nemen en toen heb ik de Zidane gedaan en gescoord in het doel van Hovocubo. De eerste helft vond ik erg spannend. De teams gingen gelijk op. De uitslag was 1-5. Van de Leekster Eagles heeft Martijn gescoord, dit vond ik heel leuk en goed.

Ik vond het een superleuke avond. Bedankt en succes met de rest van de competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.