Visie

In het noorden is er, naast de wintercompetities, geen mogelijkheid voor jongens/meisjes om zich met behulp van trainingen te ontwikkelen als zaalvoetballer.

Jonge voetballers moeten de mogelijkheid krijgen om het zaalvoetbal beter te leren kennen en daarbij hun techniek en handelingssnelheid te verbeteren.

Indoor Soccer Noord is er van overtuigd dat jonge voetballers door het spelen van zaalvoetbal beter worden.
Door te spelen in een kleine ruimte heeft elke speler vaker de bal en is er minder tijd om na te denken waardoor er snel gehandeld moet worden. Hierdoor ontwikkelt een speler snellere reflexen en leert een speler om sneller keuzes maken, het spelen om een snelle ondergrond draagt hier aan bij.
Wij geloven dat jonge voetballers van de F t/m D junioren enorm veel voordeel hebben aan het spelen van zaalvoetbal.
Indoor Soccer Noord biedt jonge voetballers deze mogelijkheid door een cursus aan te bieden door het geven van clinics. Daarnaast willen wij clubondersteunend werken.

Plezier, teamverband en samenwerking staan bij Indoor Soccer Noord voorop. Door gebruik te maken van gediplomeerde trainers die als speler op het hoogste niveau van NL actief zijn, kan Indoor Soccer Noord de kwaliteit van de trainingen waarborgen. Met veel inzet, beleving en enthousiasme worden trainingen door onze trainers verzorgd en hopen we het zaalvoetbal in Nederland te stimuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.