Nieuwsbrief Indoor Soccer Noord

Wintercursus 2014

Afgelopen zondag is de wintercursus afgerond, in elke groep is weer veel vooruitgang geboekt de laatste maanden. Er is veel aan de technische vaardigheden van de cursisten gewerkt, er was een duidelijk verschil zichtbaar in de techniek van de cursisten tussen de eerste en laatste training. We hebben veel complimenten mogen ontvangen van de cursisten en van de ouders. Voor alle groepen was er een snelheidsmeter aanwezig om eens te kijken hoe hard iedereen kon schieten. De laatste groep kreeg zelfs bezoek van een zaalvoetbal international. Indoor Soccer Noord had Yoshua St. Juste bereid gevonden om de laatste training mee met de spelers mee te draaien, TOP!

ISN Website
Sinds 1 maart is er een nieuwe website online, we zijn erg blij met de vernieuwde website.
Op de website vindt u het laatste nieuws omtrent Indoor Soccer Noord en al onze activiteiten.
De activiteiten zijn per 1 maart uitgebreid met de diensten van Henk de Vries, Henk beheerde de website zaalvoetbal-noord.nl. Hier konden alle zaalvoetballiefhebbers terecht voor een overzicht van de noordelijke teams van de hoofdklasse t/m de eredivisie. Alle standen, uitslagen en programma’s houdt Henk bij. Per 1 maart is dit overzicht te vinden op onze website, we hopen hiermee de zaalvoetballiefhebber van dienst te kunnen zijn.

Clinics in Drachten

Afgelopen maanden is er nog een teammember bijgekomen, Andy de Jong (momenteel trainer bij Futsal Marum) heeft enkele clinics verzorgd in Drachten en heeft de afgelopen wintercursus meegedraaid als trainer. In de toekomst hopen we nog vaker van zijn diensten gebruik te mogen maken!

ISN Bubble Voetbal op de Familie Doe Dagen
Op 1&2 maart stonden wij met ons Bubble Voetbal op de Familie Doe Dagen in Leek.
Voor ons 2 leuke dagen om de kinderen eens kennis te laten maken met Bubble Voetbal.
Erg veel enthousiaste kinderen hebben zich lekker uit kunnen leven door te rollen en botsen.
Onze Bumperz zijn geschikt voor jong en oud, of het om een kinderfeestje gaat, een side event op een familie of clubdag of om een vrijgezellenfeest, alles is mogelijk.

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws