Futsal Talent Cup U13 – 2016

Vandaag wederom afgereisd naar Purmerend voor de Futsal Talent Cup. Vandaag was het de beurt aan de U13 talenten.

In de poule gespeeld tegen KFC, White Stones en ZSW / DPN.
Als 2e van de poule door naar de halve finales met 4 punten.

In de halve finale troffen we FC Purmerend die in de poule, ZVV Eindhoven,FC Eindhoven en Vrone achter zich hadden gelaten.
Door de ruimtes groot te houden in balbezit, klein te maken bij het verdedigen en een snelle omschakeling werd deze halve finale keurig gewonnen met 3-1.

In de finale troffen we wederom White Stones, deze ploeg bleek evenals in de poule een maatje te groot. De terechte winnaar zegevierde met 4-1.

Voor de 3e maal op rij ging de finale van de Futsal Talent Cup U13 verloren. Wanneer je bedenkt dat de jongens van ISN nooit in wedstrijdverband met elkaar samen spelen was vandaag ook weer een erg knappe prestatie.

Vandaag ook weer veel ouders en familie van de partij, leuk om te zien dat maakt deze dagen voor zowel de begeleiding als de spelers erg leuk.

Complimenten voor de organisatie van de Futsal Talent Cup, volgend jaar zullen we zeker weer van de partij zijn en proberen de beker mee naar huis te nemen.

Rest mij nog de sponsoren van dit U13 team te bedanken, te weten het Sportcentrum Leek en de Jong Koeriersdiensten.
Met hun hulp kunnen we de trainingen en het toernooi kosteloos aanbieden aan de spelers!

Voor dit seizoen zitten de trainingen er op voor de jeugd bij ISN. In oktober starten we een nieuwe cursus, meer informatie volgt via de website/facebook. Tot na de zomer!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws