Inschrijving voor de wintercursus geopend!

 

isn_logo

Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor de ISN wintercursus.
De cursus is open voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar. (F t/m C junioren)
Tijdens de cursussen wordt er veel aandacht besteed aan het balgevoel, verschillende schijnbewegingen, de traptechniek en het domineren in de 1vs1.
Er wordt getraind met leeftijdsgenoten in groepen van maximaal 12 kinderen en iedereen traint op zijn eigen niveau.
De trainingen worden begeleid door minimaal 2 trainers, op deze manier krijgen de kinderen individueel de juiste aandacht. De trainingen worden gegeven door Marwin van Wijk, Andy de Jong en Martijn Alssema.
Daarnaast wordt er dit jaar een pilot gestart met een cursus voor 4-6 jarigen (mini´s) om kennis te maken met voetballen (in de zaal) in 4 trainingen. Tijdens deze trainingen zal er kennis gemaakt worden met de bal en worden er simpele oefeningen en spelvormen gedaan. Trainingen tijdens de cursus voor de mini´s duren 30 minuten.

De cursussen wordt gegeven op zondag in het Sportcentrum in Leek op de volgende dagen:

4-1-2015 / 11-1-2015 / 18-1-2015 / 25-1-2015
1-2-2015 / 8-2-2015 / 15-2-2015 / 22-2-2015

Tijdstip van de training hangt af van de hoeveelheid aanmeldingen, afgelopen jaar werd er getraind door 3 groepen, startend om 10u,11u en 12u.

Vanuit de cursus is het mogelijk om door te stromen naar de jeugdopleiding van Leekster Eagles. Een feit waar we trots op zijn is dat 1 van de eerste cursisten van Indoor Soccer Noord zijn debuut heeft gemaakt in Leekster Eagles 1! Op 12 jarige leeftijd begonnen bij Indoor Soccer Noord met de cursus en al op zijn 16e gedebuteerd in het 1e team.

In begin mei spelen we met een aantal cursisten de Futsal Talent Cup U13 in Purmerend. Vanuit de cursus worden spelers worden hiervoor gevraagd en die krijgen een aantal trainingen ter voorbereiding op het toernooi. Vorig jaar behaalden we een knappe 3e plaats en werd onze keeper, keeper van het toernooi!

Een ieder is van harte welkom om eens kennis te maken en mee te trainen met een inlooptraining op zondag om 10u! Van te voren graag contact opnemen. Exacte data van de trainingen staan op de website.

Kosten van de cursus bedragen € 85,- incl BTW.
Voor nieuwe deelnemers van de cursus is er een eenmalig verplichte aanschaf van een kledingpakket (€ 40,-).
Het kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en sokken, daarnaast ontvangen nieuwe deelnemers een tas van Indoor Soccer Noord. Optioneel is een hooded sweater (€ 20,-).

De cursuskosten voor 4-6 jarigen bedragen € 27,50, hier is het kledingpakket niet verplicht, deze cursus bestaat uit 4 trainingen  en start bij minimale deelname van 6.

Inschrijven voor de wintercursus kan door te mailen naar info@indoorsoccernoord.nl of door het invullen van het Contact formulier op de website.

Bij inschrijving graag de naam, geboortedatum, telefoonnummer, kledingmaat  en  het volledige adres vermelden. Kledingpakket worden bij de eerste training uitgedeeld.

Mochten er vragen zijn dan kunt u ons bereiken op 06-302 85 881 of op de mail info@indoorsoccernoord.nl.

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws