Zaalvoetbal: ISN cursisten uit de regio Groningen

Deze week kreeg ik een leuk bericht binnen over 1 van de cursisten van ISN, Jameson Wierenga maakt volgend jaar deel uit van FC Groningen C1! Namens het hele ISN Team wil ik hem via deze weg van harte feliciteren met zijn contract en veel succes en plezier wensen bij zijn verdere ontwikkeling. Op de foto’s een trotse Jameson, Paul Ravenau (hoofdjeugdopleiding FC Groningen) en een trotse broer Wilson Wierenga.

Een aantal andere cursisten hebben ook uitnodigingen gekregen voor proeftrainingen en deelnames aan voetbalscholen van de noordelijke BVO’s,  Wessel de Vries (SC Heerenveen/FC Groningen) en Iwan Henstra (Fc Groningen). Wanneer deze jongens geen verplichtingen hebben bij de BVO’s komen ze met plezier bij ISN trainen en we hopen ze nog vaak te mogen begroeten. We blijven deze jongens volgen, ditzelfde geldt uiteraard voor Milan de Koe (SC Cambuur) en Jens Schraven (SC Heerenveen).

Als ISN Team zijn wij trots dat jullie bij ons hebben getraind, nogmaals veel succes en plezier gewenst.

De regio waaruit de maar liefst 70 speelsters/spelers naar ons toekomen wordt steeds groter, dit is voor ons als team een prachtige ontwikkeling en iets waar we (Andy de Jong, Marwin van Wijk, Roy de Vries, Erwin Bandringa, Erwin Mensink en ondergetekende) trots op zijn. Volgend jaar starten we weer met veel plezier de Wintercursus van de ISN Zaalvoetbalacademie op, ook in april zijn we weer actief met een (keepers)cursus en de voorbereidingen voor de Futsal Talent Cup U13 en U15.

We staan altijd open voor tips, advies en vragen, u kunt ons bereiken per mail, telefoon en social media.

Sportieve groet,

namens het hele ISN team,

Martijn

 

 

IMG-20160317-WA0018 IMG-20160317-WA0019 IMG-20160317-WA0020

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws