ISN stopt (voorlopig)

Het is al een tijdje stil op onze website en social media.

Sinds het seizoen 2018/2019 ben ik hoofdtrainer geworden bij Leekster Eagles, dit in combinatie met mijn gezinsleven en vaste baan is momenteel genoeg om mijn weken te vullen. Helaas zijn daardoor de trainingen niet meer op te starten op een manier die ik graag zou willen.

De afgelopen jaren enorm veel plezier gehad aan alle kinderen die bij ons hebben getraind.
Daarnaast enorm veel geleerd over training geven aan jeugd, organiseren van trainingen en alles wat daarbij komt kijken. Ik sluit niet uit dat wanneer mijn kinderen iets groter zijn ik ISN weer opstart. Daarom is de website nog live.

Ik mag, mede namens het ISN team, iedereen bedanken voor de support in alle jaren die we hebben gehad.
Trots op wat we hebben neergezet, het was elk jaar een genot om te zien wat voor progressie er werd geboekt op alle nvieau’s en dit altijd met een heleboel plezier in de trainingen.

Tot snel,

Sportieve groet,

Martijn Alssema

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws