Kick off sportinstuif Noorderpoort College

15-01-2013 Kick off sportinstuif Noorderpoort College

Maandag 14 januari stond de kick off van de sportinstuif voor het Noorderpoort college op het programma,op deze dag werd georganiseerd om meer jongeren warm te maken voor de verschillende sporten (o.a. aanwezig Floorball Academy Noord & Queno sportopleidingen) die er aanwezig waren.ISN was hierbij aanwezig en liet de leerlingen kennis maken met zaalvoetbal.

Van 15.00 tot 16.00 uur kwamen er 2 groepen langs voor een half uur zaalvoetbalclinic,er is kennis gemaakt met de technische vaardigheden die je nodig hebt in het zaalvoetbal en afwerken richting de goal met een looplijn met als afsluiter een partijspel. Het was een oudere doelgroep dan waar ISN normaal gesproken haar trainingen aan geeft maar ook deze doelgroep heeft de clinic als positief ervaren, er werd fanatiek en met plezier gesport.

Foto: Zet 14 januari in je agenda! Dan is er een kick-off in de Oude Alo (van Swietenlaan 1) met drie verschillende sporten.
Floorball Academy Noord, QUENO sportopleidingen en Indoorsoccer Noord zijn de drie verschillende verenigingen die jou iets willen leren op het gebied van sport. Vergeet niet te komen want er gelden deze dag extra hoge kortingen speciaal voor de studenten die op het Noorderpoort studeren. Tijdens de kick-off kan je gemiste sporturen inhalen, de kick-off telt voor 2 sporturen! Opgeven kan via ae.laffree@noorderpoort.nl

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws