ISN Small Group Training

Nieuw concept bij ISN in samenwerking met SCL Fitness: ISN Small Group Training

De zomermaanden zijn voor voetballers vaak maanden waarin fit blijven nogal eens achterwege blijft.
Hardlopen, fitnessen of fietsen is toch wat anders dan met een groep te gaan sporten.
Daarom start ISN in samenwerking met Sportcentrum Leek in de maanden april, mei, juni en juli een nieuw concept voor voetballers/voetbalsters in 2 leeftijdsgroepen, 12-16 jaar en 16 – 40 jaar; Small Group Trainingen(SGT).

In kleine groepjes gaan we aan de slag met allerlei trainingsmaterialen om te werken aan je coördinatie, techniek en fitheid.
Met name de oefeningen met de SmartGoals (die o.a. bij AFC Ajax worden gebruikt) zullen vele spelers uitdagen om beter te worden.

Voorafgaand aan de oefeningen met bal kunnen er door de liefhebbers onder begeleiding van
Raymond Bolt speciale krachtoefeningen voor voetballers in de fitness van SCL worden gedaan.
Raymond verzorgt deze trainingen ook voor spelers van SC Cambuur.

De oefeningen kunnen door spelers van elk niveau worden uitgevoerd en zullen zodanig ingericht zijn dat je in groepjes van 3 tot 6 personen met een oefenvorm bezig bent.
Ideaal dus om samen met je vrienden te gaan doen, kijk wie er sneller is, preciezer afwerkt of behendiger is.
De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Leek en duren 60 minuten (excl de krachttrainingen), hiervan is minimaal 15 min partij.
Voor voetballers die in beweging willen blijven, met de bal bezig zijn en willen sporten met vrienden zijn de Small Group Trainingen de ideale oplossing voor in ieder geval de zomermaanden.

In de periode mei t/m juli gaan we starten met 2 avonden per week (14 weken in totaal), op maandag- en donderdagavond. Is er vraag naar een andere avond gaan we die mogelijkheid bekijken.
Kosten zijn € 33,- per maand of € 75,- voor 3 maanden.

Het is ook mogelijk om met je team (junioren/senioren) te komen trainen, neem hiervoor contact met ons op via 0630285881.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze Small Group Trainingen (SGT) stuur dan een mail naar info@indoorsoccernoord.nl met als onderwerp SGT.

Of stuur ons een whatsapp op 0630285881 dan word je aan de SGT verzendlijst toegevoegd(geen groepsapp).

Voor een impressie zie deze video:

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws