Straatvoetbaltoernooi ten einde voor ISN talent groep

17-05-2013 Straatvoetbaltoernooi ten einde voor ISN talent groep

Afgelopen woensdag was het zover,de ISN talent groep mocht aan de bak tijdens de voorronde van het 4 vs 4 KNVB straatvoetbaltoernooi. De wedstrijden werden afgewerkt op het Cruijff Court bij Corpus den Hoorn. De ISN talent groep bestond uit Rienk Bouma,Tom van Leeuwen,Justin Schraven & Jetze Koper.

Met twee E-junioren & twee D-junioren namen we deel aan de D-categorie die bestond uit één poule van 5 teams waarvan ook maar één team door kon naar de finale rondes.

Nadat de E-categorie afgelopen was konden onze boys aan de slag,we konden eerst een wedstrijd van de kant toekijken hoe onze concurrentie het er vanaf bracht en vervolgens de tweede wedstrijd was het de beurt aan ons. De eerste wedstrijd speelden we tegen team ”Afwezig”,deze werd afgesloten met 2-4 winst. De kop was eraf,we konden op naar de volgende wedstrijden. De tweede wedstrijd moesten we het opnemen tegen de ”Naieve Friezen”,in deze wedstrijd combineerden/scoorden onze jongens er lustig op los en het werd ma liefst 1-11 in het voordeel van ISN. De derde wedstrijd zat meer spanning in,deze werd afgesloten met een nipte 3-2 overwinning tegen ”The Underdogs.

De vierde en laatste wedstrijd moest afgewerkt worden,we wisten inmiddels dat dit de finale van deze middag zou worden en moest omgezet worden in winst om door te gaan naar de finales. Onze tegenstander de ”FR Streetkings” waren vrijwel allemaal tweede jaars D-junioren,hierbij moesten we dus vol aan de bak. De wedstrijd verliep in de eerste fase in ons voordeel,de talent groep kwam op een 3-1 voorsprong en er werd goed gevoetbald. Naarmate de wedstrijd vorderde gooide de tegenstanders hun fysieke krachten in de strijd,de wedstrijd kantelde naar een 5-5 stand en uiteindelijk in de laatste minuten ook nog naar een 5-6 stand in het voordeel van de ”FR Streetkings” wat tevens ook de eindstand was.

Door de laatste wedstrijd nipt te hebben verloren zijn onze boys niet door naar de finale rondes op de Grote Markt,ze hebben alles gegeven om dit te bereiken en de teleurstelling was hierdoor ook groot. De talent groep kreeg complimenten over het vertoonde spel van het publiek en de wedstrijd/toernooileiding.

Ondanks dat we niet door zijn naar de finale rondes hebben we wel laten zien dat de trainingsuren niet voor niets zijn geweest en hebben we ons visitekaartje afgegeven. We laten ons hierdoor niet uit het veld slaan en gaan op zoek naar de volgende uitdaging.

Foto: ISN talent groep tijdens het 4 vs 4 KNVB straatvoetbaltoernooi.Foto: Straatvoetbaltoernooi ten einde voor ISN talent groep

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws