Team Indoor Soccer Noord uitgebreid

In de afgelopen paar maanden is het team van Indoor Soccer Noord uitgebreid, via deze weg stellen we deze nieuwe teamleden aan jullie voor.

Andy de Jong heeft enkele zaalvoetbalclinics verzorgd voor Indoor Soccer Noord in Drachten gedurende het project met Special Heroes, en later nog op het CSG Liudger in Drachten.
Daarnaast is Andy al enige tijd actief als assistent trainer bij de trainingen van de cursus van Indoor Soccer Noord. Andy heeft in het verleden gespeeld voor Leekster Eagles en is daar tevens als jeugdtrainer actief geweest. Momenteel is hij als trainer verbonden aan Futsal Marum.

Het volgende nieuwe lid van ons team is Ite Hoolsema. Ite is jarenlang speler geweest bij Leekster Eagles en heeft 4 caps voor het nationale team achter zijn naam staan.
In de jeugdopleiding van Leekster Eagles heeft Ite een aantal jaren training gegeven aan de junioren.
Ite verzorgt op dit moment een serie trainingen bij de selectie teams van A.S. Exstudiantes uit Groningen.

Naast deze 2 trainers heeft Indoor Soccer Noord nog een nieuw teamlid mogen verwelkomen, namelijk Henk de Vries.
Henk is actief als scheidsrechter in het noordelijke zaalvoetbal circuit. Op zijn website www.zaalvoetbal-noord.nl kon men alle standen, uitslagen en programma’s terug vinden van de noordelijke teams en bij behorende competities (Eredivisie t/m Hoofdklasse. Deze site is inmiddels ge√Įntegreerd met de vernieuwde website van Indoor Soccer Noord.

Indoor Soccer Noord is erg blij met het uitbreiden van het team en wij hopen jullie en zaalvoetbalminded (noord-) Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn.

Sportieve groet,

Team Indoor Soccer Noord

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws