Verslag Futsal Talent Cup U13 en bijbehorende beelden

Futsaltalentencup onder 13 jaar (bron: www.leekstereagles.nl)Purmerend 30 april
Voor liefhebbers van zaalvoetbal een must to see wanneer dit evenement weer plaats gaat vinden. Ondanks mijn persoonlijke voorkeur heb ik genoten van al die jonge mensen die zaalvoetbal bij tijden tot een soort van kunst verheven. Wat zit daar een talent in die leeftijdsgroep. Mochten deze jongelui zich goed door ontwikkelen, dan mag Europa zich voorbereiden op andere tijden voor Nederlands zaalvoetbal. Wat een prachtige acties, reacties en doelpunten zijn er langs gekomen. En respect voor de jongelui: amper een weerwoord tegen de arbitrage, geen schwalbe, bijna geen kaarten. Er werd gevoetbald, gespeeld en plezier gemaakt op en om het veld. Het publiek was er in de 1e instantie voor het eigen team, maar wist ook te applaudisseren en te genieten wanneer er wat moois door een ander team werd neergezet werd.
Het jonge team van ISN/Leekster Eagles liet zien dat ze met recht op dit toernooi aanwezig waren. Net samengesteld, een paar gezamenlijke trainingen en geen wedstrijd ervaring als team. En toch, het aanwezige talent bij deze groep maakte dat ze uiteindelijk op een 3e plaats wisten te eindigen.
Tegenstanders waren: zv Heerle/FCEL, JCK–aiso, HZV Het Vennewater, MMG, HV Veerhuys, S.V. Vrone en zvv White StonesISN/Leekster Eagles – HZV Het Vennewater 2-2 
S.V. Vrone 4-0
JCK-Aiso 5-2
Kruisfinale
ISN/Leekster Eagles ZV Heerle/FCEL 4-4 strafschoppen 2-3

3e & 4e plaats
ISN/Leekster Eagles JCK-Aiso 3-1

Nr 1 is geworden HV Veerhuys
Nr 2 is geworden ZV Heerle

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws